Fr. Sep 22nd, 2023

Tokens met betrekking tot gaming, video- en muziekstreaming bereikten nieuwe hoogtepunten, zelfs toen de prijs van Bitcoin terugliep naar de ondersteuning van $ 54.000.

Bitcoin ( BTC ) -stieren hadden op 22 maart te maken met sterke tegenwind die elke poging tot een uitbraak boven het $ 58.000-niveau snel temperde, ondanks opmerkingen van Jerome Powell, voorzitter van de Federal Reserve van de Verenigde Staten, die de topcryptocurrency een „substituut voor goud“ noemde.

Gegevens van Cointelegraph Markets en TradingView laten zien dat handelaren de afgelopen twee dagen verschillende pogingen hebben ondernomen om BTC boven $ 58.000 te duwen, om vervolgens te worden afgewezen, waarbij de mislukking van maandag resulteerde in een terugval naar het ondersteuningsniveau van $ 54.000.

On-chain analyse toont aan dat hoewel de BTC-prijs moeite heeft om terug te klimmen tot boven de $ 60.000, de walvisportefeuilles de afgelopen 30 dagen in de accumulatiemodus zijn geweest, wat aangeeft dat sommige van de rijkste Bitcoin-houders nog steeds meer voordelen zien voor de huidige bullmarkt.

De acceptatie van reguliere cryptocurrency wint aan grip

Het macrobeeld voor de cryptocurrency-sector blijft verbeteren, aangezien het wereldwijd erkende TIME-magazine onthulde dat het op zoek is naar een CFO die vertrouwd is met Bitcoin en cryptocurrencies, aangezien de publicatie is begonnen met het verkennen van de creatie van een unieke niet-vervangbare tokens gebaseerd op enkele van de meest iconische covers .

Nu de blockchain-technologie is geëvolueerd tot het punt waarop het processen zoals video- en muziekstreaming aankan, hebben platforms met een first-mover-voordeel in die sectoren de afgelopen maanden hun prijzen zien breken, aangezien het reguliere publiek steeds meer wordt blootgesteld aan het cryptocurrency-ecosysteem. .

Theta (THETA) en Theta Fuel (TFUEL) hebben het voortouw genomen als het gaat om blockchain-gebaseerde videostreaming met het dual-token-systeem dat in 2021 een astronomische groei kent en de prijs naar nieuwe recordhoogtes blijft duwen.

Audius (AUDIO), een muziekstreamingplatform, is de afgelopen maand ook sterk gestegen toen de prijs steeg van $ 0,356 op 28 februari tot een nieuw record van $ 2,05 op 16 maart

VORTECS ™ -gegevens van Cointelegraph Markets Pro begonnen op 1 maart bullish vooruitzichten voor AUDIO te detecteren, voorafgaand aan de recente prijsstijging.

De VORTECS ™ -score, exclusief voor Cointelegraph, is een algoritmische vergelijking van historische en huidige marktomstandigheden afgeleid van een combinatie van datapunten, waaronder marktsentiment, handelsvolume, recente prijsbewegingen en Twitter-activiteit.

Von admin