Mi. Jul 24th, 2024

Er Bitcode AI de digitale pengene du har lett etter? I denne omfattende Bitcode AI-gjennomgangen lærer du om fordelene og ulempene.

Den globale kryptovalutasektoren har opplevd en fenomenal utvikling og ekspansjon det siste året. For alle kryptovalutaer til sammen begynte året 2020 med en markedsverdi på omtrent 193 milliarder amerikanske dollar. Ved utgangen av 2021 har markedet passert milepælen på 2 billioner dollar når det gjelder verdensomspennende markedsverdi. Denne fenomenale økningen indikerer en trend der flere og flere investorer er ivrige etter å hoppe på kryptobølgen.

Kilde: https://www.indexuniverse.eu/nb/bitcode-ai-svindel/

Med den økende populariteten til kryptoaktiva, oppstår spørsmålet om hvordan man kan bruke dem til god bruk. Investorer og kryptoentusiaster som har kjøpt disse digitale eiendelene kan ønske å tjene renter på beholdningen deres, få kreditt mot dem eller kjøpe ytterligere kryptoaktiva for å diversifisere porteføljen deres. Bitcode AI er en plattform som hjelper folk med å nå alle disse målene. Vi vil gå gjennom Bitcode AI i detalj i de følgende delene for å se hvordan det gir verdi til riket av digitale mynter.

Bitcode AI.io: En kort introduksjon

Bitcode AI.io ble grunnlagt 3. august 2018 av Adam Reeds og Mauricio Di Bartolomeo med mål om å skape økonomiske løsninger som ville gjøre det mulig for enkeltpersoner å spare på digitale eiendeler. Bitcode AIs portefølje består nå av tre nøkkelprodukter. Bitcoin-støttede lån er de første. Den andre er en Bitcoin-saldodoblingstjeneste, og den tredje er en Bitcoin- og USDC-sparekonto. Senere segmenter vil gå gjennom hver av disse tre tjenestene.

Bitcode AI, basert i Toronto, Ontario, utvikler finansielle løsninger som oppfyller standarder i verdensklasse og gir bransjeledende priser til kunder over hele verden som bruker Bitcoin og digitale eiendeler. Dens Bitcoin-støttede lån er utformet for å hjelpe investorer som ønsker å „hodle“ sine eiendeler med tilgang til likviditet. Med månedlige rentebetalinger hjelper sparekontoene med å tjene renter i Bitcoin og USDC. Bitcode AI har inngått samarbeid med Genesis Capital for å tilby disse høyrentesparekontoene. Rentesatsen på disse sparekontoene kan nå så høy som 8 % APY (årlig prosentvis avkastning), der kontoinnehavere mottar renteinntektene hver måned. Bortsett fra Genesis Capital, samarbeider Bitcode AI også med BitGo, sannsynligvis det mest kjente selskapet og sikkerhetsselskapet for digitale aktiva.

Bitcode AI er en kommersiell virksomhet som er innlemmet under kanadiske føderale lover. Bitcode AI er ikke et første mynttilbud. Den overholder de strengeste forbrukervern- og personvernforskriftene. Bitcode AI tilbyr en av de mest kvalifiserte spesialbygde digitale aktivalagringene sammen med en av de mest komplette forsikringene i bransjen takket være samarbeidet med BitGo.

Ytterligere informasjon om apper for å investere i kryptovaluta

Bitcode AI Crypto er en investeringsapp som har vokst betydelig det siste året med en økende interesse for kryptovalutaer og investering. Å investere i kryptovalutaer er en fin måte å tjene renter på, generere avkastning og ta en del av noen av dine favoritt digitale eiendeler. Den opphørende interessen for disse digitale valutaene har ført til spennende nye utviklinger og forventes bare å vokse i popularitet herfra.

Hvis du likte denne Bitcode AI Crypto-anmeldelsen, sjekk ut resten av bloggen vår for å se hvordan investeringsappen står opp mot fullføringen i en serie anmeldelser.

Von admin